1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. CHP'li milletvekilinin Ebu Hanzala hoca hakkındaki soru önergesine cevap
CHP'li milletvekilinin Ebu Hanzala hoca hakkındaki soru önergesine cevap

CHP'li milletvekilinin Ebu Hanzala hoca hakkındaki soru önergesine cevap

Kimin kulu olduğu belli olmayan ama Allah'ın kulu olmadığı kesin olan Sezgin Tanrıkulu'nun küçük beynine gireceğini umduğumuz cevaplar.

A+A-

Haber Analiz- Ahmet Yağmur

Sezginin soruları ve anlayacağını umduğumuz cevapları:

1-IŞİD terör(!) örgütünün Irak'ta Türkmenlerin yaşadığı Telafer şehrinde yaptıkları katliamlarda kaç Türkmen öldürülmüştür?

Cevap: IŞİD'ir resmi twitter hesapları var, sana zahmet masandaki cihazın açma kapama tuşuna bas, google'a ışid, telafer filan yaz. Ya da sana bu soru önergesini vermeni emreden ilahlarına bir sor.

2-IŞİD terör(!) örgütünün Türkmenlere karşı yapacağı bundan sonraki saldırıları engellemek amacıyla Hükümetin almış olduğu önlemler var mıdır?

Cevap: IŞİD'in katliam yapıp yapmadığından önce kendi kanlı tarihinize bir göz at! Siz T.C.'yi kurarken dinsizliği (laikliği) istemeyenleri öldürdünüz. İslam ve hilafet isteyenler bir kenara, Alevileri, kürtleri, ermenileri, çerkezleri, rumları... Kimleri öldürmediniz ki...Ayrıca dostların IŞİD'e galip gelip toplu kıyım yaptığında IŞİD'in "Hop alo niye öldürüyorsunuz ki hani öldürmek yoktu" diye mızıkçılık yaptığını gördün mü a be ahmak.

3-Türk Konsolosluğu'nun IŞİD ile ilgili durumu Ankara'ya rapor ettiği ve Ankara'nın ise 'IŞİD Türkiye'ye hasım değil, size zarar vermeyecek. Konsolosluğu terk etmeyin' dediği iddiası doğru mudur? İddia doğru ise bu talimat kim tarafından verilmiştir?

Cevap: IŞİD'in Türklere zarar verdiği şu ana kadar gerçekleşmemiş bir durum, Ama senin gibi ahmaklar olduğu sürece adamlara zorla bir şeyler yaptıracaksınız. Bir de  bu soru mu yani, "İddia doğru mu?" Şirk bir insanın aklını bu kadar mı örter ?!

4-Türkiye'deki IŞİD hücrelerinin liderliğini Ebu Hanzala kod adlı Halis Bayancuk'un yaptığı iddiası doğru mudur? İddia doğru ise bu kişi halen nerededir? 2011 yılında tutuklandıktan sonra 24 Ocak 2013 tarihinde hangi gerekçe ile tahliye edilmiştir?

Cevap: 4. sorumuzla ahmaklıkta ve cahillikte azami sınırı zorluyoruz.Google'a eğer yazabilirsen Halis Bayancuk ya da Ebu Hanzala yaz ilk çıkan haberlerde hocanın 14 Ocak 2014 tarihli operasyonla gözaltına alınınıp tutuklandığını görürsün, şayet görebilirsen. 24 Ocak 2013 tarihinde hangi gerekçe ile tahliye edilmiştir? sorusundan önce 12 Nisan 2011'de niye tutuklandı onu sormak lazım. İyi hoş, hocanın gözaltı tutanaklarında darbe günlükleri, fayans altı krokiler, darbe seminerleri, cami bombalama planlarıda yoktu ama nedense tutuksuz yargılanmak üzere bırakıldı.

5-Ebu Hanzala kod adlı Halis Bayancuk hangi mahkeme ve hakimin kararı ile serbest bırakılmıştır? 

Cevap: El insaf ! Uyap devreye sokulduğunda senin gibilerin bu kadar çok olacağı tahmin edilseydi inan eski sistem devam ederdi.

6-Ebu Hanzala kod adlı Halis Bayancuk, kim ya da kimlerin talimatıyla serbest bırakılmıştır?

Cevap: Herşeyin sahibi ve maliki olan, kulları üzerinde mutlak tasarruf yetkisine sahip olan bir ilah var, 99 isminden ikisi el-Aziz ve el- Hakim'dir bilmem bilirmisin. O Allah ki dilediğini dilediği şekilde yapar. Senin ilahların gibi temyize gittim, itiraz ettim, yan yattım çamura bastım yok.

7-Ebu Hanzala kod adlı Halis Bayancuk'u, düzenledikleri operasyonla gözaltına alan polislerin disiplin soruşturmalarına maruz bırakıldıkları, haklarında soruşturmalar açıldığı iddiası doğru mudur?

Cevap: Fetullahçı polisler 2008 de de hocayı gözaltına almıştı. Hoca 13 ay sonra tahliye olmuş, bir yıl sonra ceza almıştı.Şuanda  ceza yargıtayda son aşamada. Polislere  o zaman hiç bir şey olmamıştı. Erdoğanla aralarının açılmasının hoca ile ne ilgisi var?

8-2011 yılında Ebu Hanzala kod adlı Halis Bayancuk'u düzenledikleri operasyonla gözaltına alan, ancak haklarında daha sonra soruşturma açılan ve görev yerleri değiştirilen polisler kimlerdir?

Cevap: Cevap bir önceki sorunun cevabının içinde gizli. Hadi bul bakalım, zekan gelişsin.

9-Polisler hakkında hangi gerekçe ile soruşturma açılmıştır ve görev yerleri değiştirilmiştir?

Cevap: Başbakan basbas bağırıyor, inlerine ineceğiz, indik diye.Hani 17 Aralıkta yer yerinden oynamıştı. Bak hala anlamıyorsan şamar geliyor o koca yağlı ensene.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum